Cuma, Ekim 18, 2024
Ana SayfaGündemBeta Yeni Han, 23 Nisan’da kapılarını çocuklar için aralıyor 

Beta Yeni Han, 23 Nisan’da kapılarını çocuklar için aralıyor 

Çocuklar, Benuta Artizan çikolatalarıyla bayramı damaklarında da hissediyor 

Beta Yeni Han; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları çatısı altında topluyor. 23 Nisan’a özel bir etkinlik düzenleyen Beta Yeni Han, bayramdaki çocuk ziyaretçilerine bayram ruhunu ve sevincini damaklarında hissedecekleri çeşitli hediyelerle ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.  

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın neşesini ve ruhunu, tarihi atmosferinde çocuklara yaşatacak olan Beta Yeni Han, 23 Nisan’da kendisini ziyaret eden çocukları eşsiz bir deneyimle buluşturmaya hazırlanıyor. 23 Nisan’a özel bir etkinlik gerçekleştirecek olan Beta Yeni Han, çocukların ruhuna ve damaklarına hitap eden balon, popcorn ve meyve aromalı soğuk çay gibi hediyelerle çocuk ziyaretçilerine unutulmaz bir bayram yaşatmayı hedefliyor.    

Çocuklar, 23 Nisan’da Benuta çikolata atölyesinde buluşuyor 

Bayram sevincini, çocukların en sevdiği ve talep ettiği lezzetlerin başında gelen çikolatalarıyla da pekiştirecek olan Beta Yeni Han, içerisinde bulunan Benuta çikolata atölyesindeki eğlenceli etkinlik ile çocukların ruhunu fethetmeye hazırlanıyor. Ücretsiz gerçekleşecek olan artizan çikolata eğitimi kapsamında; çocuklar tablet çikolata üretebilecek. Benuta çikolata atölyesindeki artizan çikolata eğitimi, 20 dakika sürecek. Oluşturulacak olan gruplarla düzenlenecek olan bu eğlenceli etkinlikte üretilen çikolatalar ise istenirse satın alınabilecek.  

Bayram neşesini, lezzet şölenine çevirecek olan Beta Yeni Han, 23 Nisan’da tüm çocukları bu unutulmaz deneyimi yaşamaya davet ediyor.  

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN ÇOK OKUNANLAR