Ünlü şef ve yazar Samin Nosrat’ın “The New York Times Çok Satan Kitaplar” listesinde yer alan, Amazon Yemek Kategorisi birincisi ve Netflix’te belgeseli yayınlanan “Tuz, Yağ, Asit, Isı” kitabı, okurlarıyla buluşmak için 14. defa baskıya girdi. The Kitap Yayınları etiketi ve Korkmaz iş birliği ile hazırlanan “Tuz, Yağ, Asit, Isı”, tarife ihtiyaç duymadan yemek pişirmenin inceliklerini anlatıyor.
Amerikalı yazar Samin Nosrat, yemek pişirmek gibi karmaşık ve geniş bir konuyu dört kelimeyle özetlemeyi başardı: Tuz, yağ, asit, ısı. “The New York Times Çok Satan Kitaplar” listesinde yer alan kitap okurlarıyla buluşmak için yeniden basılıyor.
“Tuz, Yağ, Asit, Isı” ile mutfağın keşfi
Yemek pişirmeyi öğretmekle kalmayıp, aynı zamanda yemek yapmanın nasıl bir his olduğunu anlatan eser ile mutfağın sırlarını keşfetmeye hazır olun.
Herhangi bir yerde, herhangi bir zamanda lezzetli yemek pişirmeyi öğrenmek “Tuz, Yağ, Asit, Isı” kitabı ile mümkün hale geliyor. Samin Nosrat ve Wendy MacNaughton’un eğlenceli çizimleriyle yemek pişirmenin temellerini anlatan “Tuz, Yağ, Asit, Isı”, yemeği lezzetli yapan dört unsurun mucizevi inceliklerine rehberlik ediyor. Korkmaz iş birliği ile hazırlanan eser, klasik yemek kitaplarının ötesine geçerek tarife ihtiyaç duymadan yemek pişirmenin sırlarını veriyor.