Cuma, Ekim 18, 2024
Ana SayfaSektörelKORKMAZ, İSO İKİNCİ 500 LİSTESİ'NDE 156. SIRADA YER ALDI

KORKMAZ, İSO İKİNCİ 500 LİSTESİ’NDE 156. SIRADA YER ALDI

Köklü geçmişiyle paslanmaz çelik mutfak eşyaları, elektrikli ev aletleri ve sofra ürünleri üreten Korkmaz, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) hazırladığı Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023 Araştırması’nda 156. sırada yer alarak 2022 yılına göre 139 sıra yükseldi.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl gerçekleştirilen ’Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023’ araştırma sonuçları açıklandı. Türkiye ekonomisinin büyümesinden ihracatına, finansmandan yatırım iklimine kadar birçok alanda detaylı bilgilerin yer aldığı araştırmada, dünyanın önde gelen Türk markalarından Korkmaz, 156’ncı sırada yer aldı.

‘’Global Pazarda Türk markalarının gücünü arttırmak için çalışmaya devam edeceğiz’’

Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023’ sonuçlarını değerlendiren Korkmaz Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Korkmaz, “Korkmaz olarak, İstanbul Sanayi Odası’nın Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023 araştırmasında elde ettiğimiz 156. sıradaki başarının, yenilikçi yaklaşımımız ve yüksek kalite standartlarına olan bağlılığımızın bir yansıması olduğunu düşünüyoruz. Global pazarda Türk markalarının gücünü artırmak ve sektördeki öncülüğümüzü sürdürmek için kararlılıkla çalışıyoruz. Daha büyük hedeflere ulaşmak ve Türk sanayisini uluslararası arenada daha güçlü bir şekilde temsil etmek için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN ÇOK OKUNANLAR