Cuma, Ekim 18, 2024
Ana SayfaTeknolojiSerra Berkol Kimdir?

Serra Berkol Kimdir?

ForInvest CEO’su Serra Berkol kimdir? Foreks Digital’in isim lansmanı etkinliğiyle tekrar gündeme gelen ForInvest CEO’su Serra Berkol hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki biyografiyi inceleyebilirsiniz.

Serra Berkol, İstanbul’daki Robert Kolej’de lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için ABD’nin New York eyaletinde bulunan Cornell Üniversitesi’nde ekonomi üzerine lisans eğitimini gerçekleştirdi. Ardından Johns Hopkins’de School of Advanced International Studies’de (SAIS) Uluslararası İlişkiler Master Programı’nı tamamladı. Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD)’nda çalışma hayatına atıldı ve 5 yıl boyunca Londra’da yaşadı.

Türkiye’ye döndükten sonra 2001 yılında iş geliştirmeden sorumlu olarak Foreks Dijital Çözümler bünyesine katıldı ve halen Yunanistan’ın bir numaralı finansal veri sağlayıcısı olan Inforex isimli firmayı kurdu. Foreks’in CEO’su olduktan sonra, Foreks’te büyük bir altyapı dönüşümüne liderlik etti. Foreks; ‘Foreks Digital’ adını alarak, veri sağlayıcılığının ötesine geçti ve bir yazılım evine dönüştü. Yatırımın herkes için erişilebilir ve anlaşılabilir olması misyonuyla Berkol’un liderliğinde Foreks Digital, 2023 yılında ‘ForInvest’ markasına dönüştü. Yatırım teknolojileri dikeyini tarif eden ve liderliğini yapan ForInvest, kurumlara yönelik hizmetlerinin yanı sıra, nihai tüketiciye ulaşan ürünler de geliştiriyor ve aynı zamanda yurt dışına teknoloji ihraç ediyor.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN ÇOK OKUNANLAR